Tikkie wordt ook bruikbaar in webwinkels

Tikkie wordt ook bruikbaar in webwinkels

Webshops kunnen binnenkort ook Tikkie als betaaloptie aanbieden. De app van ABN Amro gaat een aantal veranderingen doorvoeren wat het betalen moet vergemakkelijken. 

Gebruikers hoeven voortaan niet telkens hun adresgegevens in te vullen wanneer zij een online bestelling plaatsen. Met de functie SuperSnelBetalen voeren ze hun gegevens eenmaal in, waarna de gegevens-pagina bij iedere aangesloten webwinkel wordt overgeslagen. De klant betaalt via Tikkie en die laat de webshop weten waar de bestelling naartoe moet. Per transactie kost het de webwinkels 25 cent. 

ABN introduceert daarnaast Tikkie Zakelijk, speciaal voor ondernemers. Bedrijven die een zakelijk profiel aanmaken hebben de mogelijkheid om een persoonlijk logo en gifje toe te voegen en van hogere limieten gebruik te maken. Eind november volgt een portal om Tikkies in grote batches te versturen. 

Verder wordt het mogelijk om geld over te maken met alleen een mobiel nummer. Gebruikers kunnen een gekozen bedrag overmaken naar een contactpersoon, mits deze ook gebruik maakt van de dienst. De app koppelt het mobiele nummer dan aan het juiste IBAN-nummer. Op dit moment is het alleen mogelijk om geld over te maken met een betaalverzoek. Alle wijzigingen worden de komende weken zichtbaar voor gebruikers.  

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!