Einde van Men At Work nu echt nabij

Nieuwe eigenaar Vidrea Retail ziet toch af van de doorstart van de winkels van Men At Work. Het plan was om zeker tien van de 27 vestigingen open te houden, maar de pandeigenaren hebben zich daartegen verzet. Dat laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Een aantal verhuurders, in ieder geval in Groningen en Utrecht, wilde niet afzien van de huurovereenkomst die onder de vorige eigenaar en voor het faillissement van Men At Work was gesloten. “Hierdoor was een doorstart van de belangrijkste Men At Work-winkels voor Vidrea economisch niet meer haalbaar”, aldus de woordvoerder.

Vidrea Retail, onderdeel van Victory & Dreams en tevens eigenaar van modeketens Miller & Monroe en Witteveen, legde begin augustus ruim vier ton neer voor onder meer de voorraden en intellectuele eigendomsrechten van Men At Work. Het is volgens de zegsman nu de bedoeling om de merken van Men At Work in de winkels van Miller & Monroe te verkopen. 

Voor Men At Work valt na 23 jaar het doek. In de vijf winkels die nu nog open zijn, wordt opnieuw een opheffingsuitverkoop wordt gehouden. De winkels in België gingen na het faillissement al op slot.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!