Voormalig Flying Tiger-directeur leidt Normal in Nederland

Björn van Driessche is vorige maand begonnen als partner en countrymanager bij Normal in Nederland. Samen met Paul van Dooren leidt hij de winkels van de Deense discountketen in ons land.

Van Driessche was tussen november 2016 en juli van dit jaar als managing director verantwoordelijk voor Flying Tiger in Nederland. Daar werd hij onlangs weer opgevolgd door Annemieke Degens Dil, die tevens zijn voorganger was. Van Dooren, die eveneens als partner en countrymanager is aangesteld, heeft geen verleden in de retail. Bij Normal moet het duo de verdere uitrol in ons land realiseren. De retailer opende deze week in Haarlem zijn vierde vestiging.

Normal debuteerde in mei in ons land met een winkel in het Utrechtse Hoog Catharijne. Later kwamen daar vestigingen in Amersfoort en Leiden bij. De retailer wil dit jaar met zeker zes winkels afsluiten en daarna in hoog tempo verder uitbreiden, liet ceo Torben Mouritsen eerder aan RetailTrends weten.

Het assortiment van Normal bestaat voornamelijk uit huishoudartikelen en persoonlijke verzorgingsproducten, die naar eigen zeggen dertig tot vijftig procent onder de marktprijs verkocht worden. De retailer zegt zich te onderscheiden door een deels wisselend assortiment, dat niet bij andere Nederlandse ketens verkocht wordt.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!