Lief! neemt afscheid van oprichters

Lief! neemt afscheid van oprichters

Oprichters John van den Herik en Yvonne Woudstra zwaaien eind deze maand af bij het merk lief!. Ze vertrekken ‘in goed overleg’ met eigenaar Kids Fashion Group, laat Van den Herik weten. “Na 3,5 jaar bij deze club is het nu toch tijd geworden nieuwe avonturen aan te gaan en ons kindje los te laten.”

Lief! werd ruim drie jaar terug failliet verklaard, waarna het onder Duitse vlag verder ging. Van den Herik en Woudstra bleven daarna betrokken bij de herlancering van het baby- en kinderkledingmerk. 

Een van de belangrijkste successen was naar eigen zeggen de verdere ontwikkeling van een groot aantal lifestyleproducten. Verder werd er gestart met de verkoop van de collecties in Duitsland en kwam er een conceptstore in the Mall of Berlin.

Het dagelijks operationeel management komt in handen van Barend Klein, die al sinds de oprichting van lief! in 2005 de rol van coo vervult. Het lifestylemerk heeft plannen om internationaal verder tuit te breiden. Lief! is behalve voor het eigen merk ook verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingactiviteiten van Tom Tailor Kids en het accessoiresmerk Passigatti in de Benelux.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!