WE duikt in markt van kledingboxen

WE duikt in markt van kledingboxen

WE Fashion heeft zijn aanbod uitgebreid met een persoonlijke kledingbox voor mannen. De nieuwe service is opgezet in samenwerking met personalshoppingdienst House of Einstein.

De zogenoemde WE box is een doos die door personal shoppers wordt samengesteld en tot zestien kledingstukken bevat. De box wordt samengesteld op basis van een stijlomschrijving door de klant en een telefonische kennismaking van tien à vijftien minuten. 

De klant kan zelf bepalen waar en wanneer een box wordt afgeleverd. De items die hij niet wil houden, kunnen binnen twee weken in dezelfde box geretourneerd worden en worden niet in rekening gebracht. WE neemt de verzend- en retourkosten voor zijn rekening.

Klanten kunnen een testbox aanvragen, zonder dat ze vastzitten aan een abonnement. WE Fashion mikt met de nieuwe dienst op ‘mannen die er stylish uit willen zien, maar geen tijd of zin hebben om te shoppen’.  WE Fashion concurreert met de kledingbox met bestaande diensten als The Cloakroom, Outfittery en Zalon van Zalando.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!