Otto verhuurt nu ook meubels

De Hamburgse startup Otto Now heeft zijn assortiment uitgebreid met meubels. Naast elektronica, huishoudelijke apparaten en sportartikelen kunnen consumenten nu ook stoelen, kasten en bedden bij het dochterbedrijf van Otto Group huren.

Otto Now ging zo’n twee jaar terug van start volgens het principe ‘huren in plaats van kopen’. Inmiddels zijn er zo’n zevenhonderd producten verkrijgbaar, zoals spelcomputers, wasmachines en roeimachines. Drones, televisies en smartphones zijn dit jaar de populairste verhuurproducten.

In de nieuwe categorie home en living zijn dertig artikelen te huur. Zo betalen klanten voor een commode 33,99 euro per maand, als ze een halfjaarcontract afsluiten. Kiezen ze voor een huurperiode van 24 maanden, dan daalt de prijs naar 14,99 euro per maand. 

Otto Now wil er met de proef achter komen of zijn verhuurservice ook in de online meubelhandel werkt. “Samen met Otto willen we nieuwe trends zetten, innovatieve oplossingen voor klanten uitproberen en daarmee het marktleiderschap van Otto versterken”, aldus medeoprichter David Rahnaward.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!