Linja opent winkel met zes andere merken

Zeven damesmerken hebben gezamenlijk een winkel geopend onder de naam House of Artisans. Het idee is afkomstig van Bianca Blom, oprichter van schoenenmerk Linja.

De RetailRookie kondigde de winkelopening afgelopen september al aan tegenover RetailTrends. Destijds zocht Blom nog naar ander merken die ook door vrouwen zijn opgericht en haar collectie aanvullen. “Innoverende merken, die een oplossing zijn voor een bepaalde frustratie en elkaar versterken.”

Linja wordt in House of Artisans bijgestaan door de labels Minois, Halsduk, Hester, Lapeek, the Blue suit en Parioli. “Met een combinatie van onze gedeelde passie, ondernemerschap en unieke producten, streven we ernaar om een unieke en inclusieve ervaring te creëren”, aldus Blom.

House of Artisans is behalve een winkel ook een werkplaats voor de verschillende ondernemers. Het concept bevindt zich in de Roelof Hartstraat in Amsterdam-Zuid en is van woensdag tot en met zondag geopend. 

Blom liet eerder weten ook een mobiele winkel te willen openen. Daarmee wil ze locaties als de Amsterdamse Zuidas bezoeken, zodat klanten bijvoorbeeld tijdens hun lunchpauze haar pumps kunnen passen.

Reacties 4


L. Michielsen 13 dec, 09:22

Een vraag: is het bedrijf van Bianca Blom (Linja) failliet? Ik krijg geen contact met ze en ze leveren niet ondanks betaling.


Marije Schenk 18 mrt, 15:25

Hier ook bestelling en betaling in oktober 2019 van paar pumps, nooit geleverd en geen contact met Bianca Blom of medewerker te krijgen. Uiteindelijk na tussenkomst van incassobureau in maart 2020 geld retour gekregen.
Wat een teleurstelling deze dame en bedrijf


Trudy Houtenbos 14 aug, 11:30

Februari 2020 schoenen besteld. Uitgesteld door Corona maar ondanks toezegging juli te leveren nog geen schoenen wel betaald. Contact onmogelijk. Geen enkele reactie. Gaan volgende week de zaak uit handen geven. Mooi product maar niet bij de juiste persoon in handen


Ernst van den Doel 18 aug, 19:38

Schandalige handelwijze. Van meerdere personen geld accepteren, niet leveren en onbereikbaar zijn. We gaan het faillissement aanvragen

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!