Linja opent winkel met zes andere merken

Linja opent winkel met zes andere merken

Zeven damesmerken hebben gezamenlijk een winkel geopend onder de naam House of Artisans. Het idee is afkomstig van Bianca Blom, oprichter van schoenenmerk Linja.

De RetailRookie kondigde de winkelopening afgelopen september al aan tegenover RetailTrends. Destijds zocht Blom nog naar ander merken die ook door vrouwen zijn opgericht en haar collectie aanvullen. “Innoverende merken, die een oplossing zijn voor een bepaalde frustratie en elkaar versterken.”

Linja wordt in House of Artisans bijgestaan door de labels Minois, Halsduk, Hester, Lapeek, the Blue suit en Parioli. “Met een combinatie van onze gedeelde passie, ondernemerschap en unieke producten, streven we ernaar om een unieke en inclusieve ervaring te creëren”, aldus Blom.

House of Artisans is behalve een winkel ook een werkplaats voor de verschillende ondernemers. Het concept bevindt zich in de Roelof Hartstraat in Amsterdam-Zuid en is van woensdag tot en met zondag geopend. 

Blom liet eerder weten ook een mobiele winkel te willen openen. Daarmee wil ze locaties als de Amsterdamse Zuidas bezoeken, zodat klanten bijvoorbeeld tijdens hun lunchpauze haar pumps kunnen passen.

Reacties

Een vraag: is het bedrijf van Bianca Blom (Linja) failliet? Ik krijg geen contact met ze en ze leveren niet ondanks betaling.

Geplaatst door L. Michielsen op 13 december 2019 om 09:22

Laatste nieuws

RetailTrends