Oprichter geeft merkrecht terug: Front Runner binnenkort te koop

Oprichter geeft merkrecht terug: Front Runner binnenkort te koop

Medeoprichter Jaap van Treijen heeft afstand genomen van het merkrecht van Front Runner. Curator Dennis Steffens zal de naam binnenkort te koop aanbieden aan derden, zo laat hij weten in een faillissementsverslag.

Van Treijen nam het merkrecht Front Runner na het eerste faillissement in 2016 voor 25 duizend euro over uit de boedel. Vorig jaar werd het merkrecht voor vijfduizend euro doorverkocht aan de overkoepelende Spare Time Holding, die bij het tweede faillissement van Front Runner buiten schot bleef. Steffens verklaarde die overdracht ongeldig.

Van Treijen is volgens de curator lange tijd op twee gedachten blijven hinken. Enerzijds wilde hij het merkrecht behouden en beloofde hij daarvoor een voorstel te doen en anderzijds gaf hij te kennen er geen prijs meer op te stellen. De medeoprichter deed uiteindelijk ‘een beperkt bod’, dat volgens Steffens niet acceptabel was. Hij kreeg vervolgens toestemming om het merkrecht weer op naam van de failliete bv van Front Runner te stellen.

Of de verkoop van het merkrecht nog wat oplevert, is de vraag. De winkels van Front Runner zijn al ruim een jaar gesloten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!