Dunkin’ Donuts opent vlaggenschip en komt met groot ontbijt

Dunkin’ Donuts opent vlaggenschip en komt met groot ontbijt

Dunkin’ Donuts opent donderdag in Den Haag zijn grootste winkel in Nederland. De winkel aan het Spui telt 270 vierkante meter en geldt als flagshipstore voor ons land.

De nieuwe vestiging van de donutketen bestaat uit twee etages. Het betekent de achttiende locatie in Nederland en de laatste die dit jaar wordt geopend. Dunkin' Donuts breidde dit jaar al uit naar het zuiden van Nederland en opende een eerste combinatiewinkel met zusterketen Baskin-Robbins. “De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt bezegeld met de flagshipstore in Den Haag”, zegt masterfranchisenemer Nabil Besali.

De Haagse winkel wordt ook de eerste waar een uitgebreid ontbijt geserveerd wordt. Zo kunnen consumenten er terecht voor croissaints, sandwiches, bagels en belegde broodjes.

Dunkin’ Donuts maakte vorig jaar zijn comeback in ons land met de doelstelling binnen vijf jaar op 25 vestigingen te zitten. In Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Hilversum laat de retailer zijn donuts sinds kort ook thuisbezorgen, waarvoor wordt samengewerkt met Thuisbezorgd.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!