Kledingmerk Pullin opent eerste Nederlandse winkel

Kledingmerk Pullin opent eerste Nederlandse winkel

Het Franse modemerk Pullin heeft afgelopen vrijdag een vestiging geopend in Sittard. Het is de eerste Europese winkel buiten Frankrijk en daarmee naar eigen zeggen ‘een brandstore voor de rest van West-Europa’.

Pullin heeft zich gevestigd op de Voorstad in het centrum van de Limburgse plaats. Initiatiefnemer voor de vestiging is het lokale Watersley Sports & Talent Park. Eigenaar Joop Petit heeft ook de franchiserechten voor Duitsland en België verworven om eventueel ook daar winkels te openen. Pullin heeft momenteel zestien vestigingen in Frankrijk en één op Honolulu.

Pullin ontstond achttien jaar geleden in het Zuid-Franse Hossegor. Het label richt zich met name op ondergoed, maar verkoopt ook sportieve kleding en accessoires. 

Reacties

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends