Sapph besteedt distributie deels uit

Sapph besteedt distributie deels uit

Sapph draagt de distributie aan fysieke retailers in de Benelux over aan distributeurs Hosiery Centre en Julo Trading. Alle online kanalen en eigen webshops blijven in handen van het lingeriemerk.

Hosiery Centre zal vanaf 1 januari de distributie voor winkels in Nederland verzorgen, terwijl Julo Trading die in België uit handen neemt. Beide partners hebben volgens Sapph een sterke reputatie op het vlak van distributie, aftersales en lokale positionering. Het huidige accountteam gaat mee over naar de distributeurs. Met de overdracht van de distributie krijgt Sapph naar eigen zeggen de mogelijkheid om meer focus te leggen op product, merkpositionering en marketing. 

Met deze samenwerking verwacht Sapph een verdere groei te kunnen bewerkstelligen. Ook zullen Nederland en België als landen meer gaan samenwerken dan voorheen daar waar het gaat om prijsniveau, afprijsstrategie en selectievere distributie. 

De afgelopen jaren is Sapph naar eigen zeggen flink gegroeid, met name in het buitenland en via online samenwerkingen. Omdat de Benelux de belangrijkste markt blijft voor het merk van Roland Kahn, is de strategische keuze gemaakt om met distributeurs verder te gaan om ook hier verder te kunnen groeien.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!