LaDress toch in zee met retailers

LaDress toch in zee met retailers

LaDress gaat dit jaar van start met de verspreiding van zijn kleding via andere winkels. “We zijn nu druk bezig met het zoeken van de mooiste winkels waar we mee kunnen samenwerken”, zegt eigenaar Simone van Trojen tegenover Emerce.

LaDress start met wholesale om zijn groeidoelstelling van 65 procent te kunnen waarmaken. Het jurkenmerk was lange tijd alleen via de eigen webshop en boetieks verkrijgbaar. Daarnaast ligt LaDress sinds vorig jaar in alle filialen van de Bijenkorf, waarmee het merk eerder ook al korte tijd samenwerkte. “Maar er zijn meer plekken waar vrouwen geïnteresseerd zijn in kwaliteitskleding”, aldus van Trojen.

Van Trojen zei vorig jaar nog in RetailTrends dat er geen plannen waren voor verkoop via andere retailers. “Het uitgangspunt is: LaDress kun je kopen bij LaDress en waar je er ook mee in aanraking komt: de tone-of-voice, ervaring en collectie zijn altijd hetzelfde.” Ook samenwerkingen met platforms als Zalando en Wehkamp zei ze niet te zien zitten.

LaDress heeft inmiddels acht fysieke winkels in Nederland en één in Antwerpen. Meer dan de helft van de omzet komt nog altijd via de webshop, die volgens Van Trojen de kern blijft.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!