Gamma heeft een nieuwe formuledirecteur

Gamma heeft een nieuwe formuledirecteur

Cora Kleinhout is benoemd tot formuledirecteur van Gamma. Ze is volgens vakblad MIX deze maand begonnen bij de bouwmarktketen, waar ze de opvolger is van de in november vertrokken Ron Kloos.

Kleinhout komt over van De IJsvogel Groep, waar ze vijf jaar lang in dienst was. Bij het bedrijf achter Pets Place en Boerenbond begon ze voor een korte periode als interim-marketingdirecteur, waarna ze vanaf juli 2014 tot afgelopen november commercieel directeur was. Eerder deed ze ervaring op in de doe-het-zelfbranche bij Maxeda, waar ze tussen maart 2010 en november 2011 marketingdirecteur van Praxis was.

Kloos nam onlangs ‘in goed overleg’ afscheid van Gamma, na een dienstverband van 26 jaar. Hij trad in 1992 in dienst bij Intergamma en bekleedde verschillende functies op de inkoopafdeling. In 2000 werd hij formuledirecteur van Karwei en vanaf 2007 vervulde hij die functie bij zusterketen Gamma.

Intergamma kreeg er onlangs al drie nieuwe directeuren bij. Marcello Iacono werd in september benoemd tot financieel topman, terwijl Frans Hartong aan de slag ging als chief operating officer. Een maand later trad Sebastiaan de Jong in dienst als chief commercial officer.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!