Henk Teunissen doet een stapje terug bij Rivièra Maison

Henk Teunissen doet een stapje terug bij Rivièra Maison

Rivièra Maison heeft Annemarie Uleman aangesteld als nieuwe ceo. Zij volgt Henk Teunissen op, die wel ‘het gezicht’ van het woonmerk blijft.

Uleman stond tot afgelopen september een jaar lang aan het roer bij Men At Work, dat failliet werd verklaard en geen succesvolle doorstart wist te maken. Eerder bekleedde ze directiefuncties bij Tumble ’N Dry en Tommy Hilfiger. Ook was ze enkele jaren als adviseur actief voor ketens als WE Fashion en MS Mode.

Teunissen stond in 1985 aan de basis van Rivièra Maison, nadat zijn ouders al een winkel hadden in Amsterdam. Het merk is sindsdien sterk internationaal uitgebreid en heeft nu ruim zeshonderd verkooppunten wereldwijd. Teunissen richt zich voortaan op de ‘creatieve terreinen’, waaronder design en productontwikkeling.

Rivièra Maison telt zo’n 25 eigen winkels en cafés, waarvan het grootste deel in ons land te vinden is. Nederland was in 2017 met 30,4 miljoen van de in totaal 54,1 miljoen euro omzet ook nog altijd veruit de belangrijkste markt, terwijl Duitsland als belangrijkste groeimarkt geldt. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!