C&A verwelkomt ook directeur van Superdry

C&A verwelkomt ook directeur van Superdry

Brigitte Danielmeyer is deze maand aan de slag gegaan op het hoofdkantoor van C&A in Düsseldorf. De voormalige chief product officer van Superdry is bij de Nederlandse modeketen benoemd tot inkoopdirecteur van de vrouwenafdeling.

Superdry maakte vorige week bekend afscheid te hebben genomen van Danielmeyer, die pas sinds oktober de rol van chief product officer vervulde. In februari stopte ze nog als ceo van het Duitse accessoiremerk Liebeskind, onderdeel van modebedrijf s.Oliver Group.

Danielmeyer heeft volgens C&A meer dan twintig jaar ervaring in de fashionbranche. Ze gaat bij haar nieuwe werkgever rapporteren aan Martijn van der Zee, chief merchandise & sourcing officer van C&A Europe.

Begin dit jaar werd al bekend dat directeur Mercedes Gorriti van de Spaanse warenhuisketen El Corte Inglés de overstap naar C&A heeft gemaakt. Zij is verantwoordelijk voor de kindermode.

De afgelopen maanden zijn er meerdere directiewijzigingen binnen C&A geweest. In oktober stapten vier van de zeven directieleden op, waarmee het bestuur nog bestond uit ceo Alain Caparros, chief financial & operations officer Tjeerd van der Zee en Martijn van der Zee. Een maand later werd Aida Rizvo toegevoegd als marketingdirecteur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!