Normal op zoek naar tientallen locaties in Nederland

Normal zoekt nog zeker 29 nieuwe winkels voor verdere uitbreiding in Nederland. De Deense winkelformule wil verspreid door ons land nieuwe filialen openen. Dat blijkt uit de nieuwe profielen die recent zijn aangemaakt in het RetailRegister, waarin retailers hun zoekvraag kunnen achterlaten.

Normal opende in mei vorig jaar in Utrecht zijn eerste Nederlandse winkel. Het assortiment bestaat met name uit merkartikelen op het gebied van huishoud, persoonlijke verzorging en een hele reeks basisartikelen. Inmiddels zijn er ook al winkels te vinden in Amersfoort, Haarlem en Leiden.

Voor verdere uitbreiding kijkt Normal naar alle grote steden, van Amsterdam tot Enschede en van Groningen tot Maastricht. De minimale vloeroppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en de retailer heeft de wens voor een gevelbreedte van minimaal zeven meter.

Normal wordt in ons land geleid door Björn van Driessche en Paul van Dooren. De retailer heeft de ambitie om in ons land in rap tempo uit te breiden, liet medeoprichter en managing director Torben Mouritsen eerder weten aan RetailTrends. Een webwinkel wordt hier voorlopig niet geopend.

RetailRegister
Ook op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Maak hier je zoekvraag bekend.

Reacties 2


Han Witzel 1 sep, 00:16

Wanneer komen jullie naar Enschede
Er staan enkele panden leeg in kalander dat is een mooi inwendige winkelpassage die druk bezocht wordt is mediamarkt etc etc


Han Witzel 1 sep, 00:18

Wanneer komen jullie naar Enschede in kalander Passagestaan enkele winkels leeg hier zit ook de mediamarkt en .is druk bezocht

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!