Leveringsproblemen Neckermann.com na 'recordmaand'

Leveringsproblemen Neckermann.com na 'recordmaand'

Neckermann.com lijkt sinds september weer problemen te hebben met het leveren van bestellingen na een betaling. Tientallen mensen hebben sindsdien over de webshop geklaagd, meldt het tv-programma Radar.

Klanten stellen onder meer dat ze fietsen, bankstellen en dekbedovertrekken hebben besteld en betaald, maar nog niets hebben ontvangen. Een klager kreeg pas zijn geld terug, toen hij aangifte had gedaan bij de politie.

Zo’n anderhalf jaar terug raakte Neckermann.com al in opspraak, omdat bestellingen niet binnen de beloofde levertijd werden bezorgd. Directeur Ronald Steenbergen laat nu weten dat Neckermann.com sinds begin dit jaar met een nieuw systeem werkt. Hij verwacht dat over twee weken alle problemen zijn opgelost.

Recordmaand
Ruim een jaar geleden werd een onafhankelijke bestuurder aangesteld, die orde op zaken moest stellen bij de webwinkel. Rond die tijd deed opsporingsdienst FIOD een inval op het hoofdkantoor van Neckermann.com in verband met een strafrechtelijk onderzoek naar witwassen en verkocht investeringsmaatschappij Axivate Capital zijn minderheidsbelang in Neckermann.com.

De webshop maakte afgelopen september bekend dat er een recordomzet was behaald, nadat er maand na maand al sprake zou zijn geweest van een dubbelcijferige omzetgroei. Neckermann.com deed vooral goede zaken met de verkoop van fietsen, die door het geflopte fietsdeelplatform O-bike als huurfietsen in Europa ingezet zouden worden. Hoe hoog de omzet van Neckermann.com nog is, is niet bekendgemaakt.

Reacties 2


Wiki Leaks 13 mrt, 16:41

Oplichters! leveren tweedehandsfietsen! Refurbished tv's verkopen zij als NIEUW!


Rick Sanchez 24 sep, 22:00

Ben nog steeds op zoek naar zijn adres en email..!!! IEMAND.... PLEASE.. ???

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!