MyCom doet ook resterende winkels op slot

MyCom heeft zijn laatste zeven filialen in ons land gesloten. Dat bevestigt ceo Marco Heestermans aan RetailNews na berichtgeving van Tweakers.

MyCom had nog winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Haarlem, Nijmegen, Utrecht en Roermond. Eerder deze maand deed MyCom zijn andere zeven winkels al op slot. Ook via de webshop is het momenteel niet mogelijk producten af te rekenen. Al het personeel van de winkelketen zou volgens een bron die bekend is met de situatie naar huis zijn gestuurd.

Het is nog niet duidelijk hoe de situatie bij MyCom precies is. Heestermans zegt daarover later met meer informatie naar buiten te komen. “Ik wacht zelf ook nog op nieuws."

In een Facebook-post van 19 december staat te lezen dat de computerketen zijn winkelconcept dit jaar vernieuwt, maar wordt niet gesproken over sluitingen. MyCom werd begin vorig jaar overgenomen door de investeerders achter het failliete Kijkshop. 


 

Reacties 1


Reinder Koornstra 25 jan, 12:54

MyCom komt vast ook terug als platform, net als V&D! Het wordt, tenminste voor gelovigen, steeds leuker op dat internet, maar saaier in de winkelstraat!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!