Nieuwe topman voor moederbedrijf C&A

Nieuwe topman voor moederbedrijf C&A

Boudewijn Beerkens mag zichzelf de nieuwe ceo van Cofra Holding noemen. Beerkens was als chief strategy & operation officer al betrokken bij het moederbedrijf van C&A.

Als ceo wordt de Beerkens verantwoordelijk voor onder meer 'verdere groei en diversificatie'. Cofta telt zo’n zestigduizend medewerkers en is actief in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika. In Europa zijn meer dan 1500 C&A winkels te vinden.

Cofra Holding is het imperium van de familie Brenninkmeijer, die een geschat vermogen heeft van 22 miljard euro. Naast de winkels van C&A valt ook vastgoedbedrijf Redevco onder de holding.

De afgelopen tijd vonden er bij C&A al verschillende directiewijzigingen plaats. Dit jaar haalde de modeketen op het hoofdkantoor in Düsseldorf nog Mercedes Gorriti en Brigitte Danielmeyer binnen. In oktober stapten vier van de zeven directieleden op, waarmee het bestuur nog bestond uit ceo Alain Caparros, chief merchandising & sourcing officer Martijn van der Zee en chief financial & operations officer Tjeerd van der Zee. Een maand later werd Aida Rizvo toegevoegd als marketingdirecteur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!