Vente-privee en Vente-Exclusive worden Veepee

Vente-privee en Vente-Exclusive worden Veepee

Vente-privee wordt geleidelijk omgebouwd tot één internationaal merk en gaat Veepee heten. De Franse flashsalesite wil af van zijn zes verschillende namen en wil wereldwijd bij iedere consument bekend zijn onder dezelfde naam.

De webwinkel is inmiddels actief in veertien landen. Door verschillende overnames heeft Vente-privee diverse namen verworven. Zo is het merk in Zwitserland bekend als Eboutic, terwijl we in de Benelux de naam Vente-Exclusive.com kennen. Met Veepee wil het merk een eenduidig merk worden met een duidelijker merkimago en zo groei makkelijker maken.

Het duurt nog even voordat de naam definitief omgedoopt wordt, maar de webshop kondigt het nieuws alvast aan op zijn website. Klanten kunnen zo rustig aan de nieuwe naam wennen. Spanje heeft eind dit jaar de primeur: daar wordt de naam Privilia vervangen door Veepee. In de lente van 2020 vindt de laatste transformatie plaats in Frankrijk, schrijft Gondola.

Het Franse Vente-privee werd in 2006 opgericht door Jacques-Antoine Granjon en nam later Vente-Exclusive.com over. De webwinkel verkoopt kleding, maar ook onder meer elektronica, muziek en speelgoed. Het bedrijf telt meer dan 1500 medewerkers en genereert een omzet boven een miljard euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!