Etos van start met webwinkel

Etos van start met webwinkel

Etos heeft onlangs zijn vernieuwde site met webwinkel gelanceerd. Consumenten kunnen daar terecht voor het grootste deel van het assortiment van de drogisterijketen.

De al eerder aangekondigde webwinkel staat sinds kort live, merkt Twinkle op. Bestelde producten worden binnen twee dagen thuisbezorgd door PostNL. Ook is het mogelijk een bestelling op te halen in een van de winkels. Etos bezorgt gratis thuis bij een minimaal bestelbedrag van dertig euro. Daaronder wordt vier euro verzendkosten gerekend.

Etos maakte in november bekend een meerjarige overeenkomst met zijn franchisenemers te hebben gesloten over online verkopen. Daarbij is onder meer afgesproken dat de ondernemers meedelen in de online omzet en dat de inzichten uit de online verkoop wederzijds gedeeld worden om winkels en assortimenten aantrekkelijker te maken. 

Etos liet vorig jaar weten ook na te denken over een online abonnementsdienst voor producten die regelmatig gekocht worden. De drogisterijketen denkt daarbij aan scheermesjes of luiers. Een dergelijke optie is nog geen onderdeel van de huidige webshop.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends