Christine le Duc gaat de grens over

Christine le Duc heeft een webwinkel voor de Belgische markt geopend. Daarnaast is de erotiekketen de mogelijkheden aan het verkennen voor fysieke winkels bij onze zuiderburen.

Zowel inwoners van Vlaanderen als Wallonië kunnen terecht bij de tweetalige webwinkel. Ook fysieke winkels in het land zijn volgens ceo Audrey van Ham onmisbaar. “Fysiek en online versterken elkaar, zeker ook in België.” Mensen komen volgens haar in Nederland naar de winkel voor advies en doen voor een deel hun aankopen vervolgens online. “Die adviserende rol onderscheidt ons van andere spelers in deze branche.”

Naast de webshop en winkels zal Christine le Duc in België ook workshops en events organiseren, net als in eigen land. Vervolgens ligt het voor de hand om ook uit te breiden naar Frankrijk, zegt Van Ham. “Ook daar zullen we weer voor heel andere uitdagingen komen te staan dan in Nederland en België.”

Christine le Duc zei vorig jaar al plannen te hebben om uit te breiden naar België. De erotiekformule kwam vorig jaar in handen van een groep Nederlandse investeerders, waaronder voormalig topman Erwin Cok. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!