Webwinkels Create2Fit vinden nieuwe eigenaar

Webwinkels Create2Fit vinden nieuwe eigenaar

De webshops van Create2Fit zijn overgenomen door tv-specialist PlatteTV. De deal heeft betrekking op zes webwinkels en een fysieke winkel in Naarden.

Naar verwachting gaan zowel de webshops als de fysieke winkel in februari weer open. PlatteTV is volgens voormalig Create2Fit-eigenaar Tom Coronel 'nog altijd groeiende in de branche' en daarmee een logische overnamekandidaat. “Prachtig om te zien dat vijftien jaar input toch gewaardeerd wordt door een partij als deze.” 

De vestiging in Naarden is de negende winkel voor New Retail Company, het bedrijf achter PlatteTV. De nieuwe winkel past naar eigen zeggen goed in de centrale strategie naar ‘een groter landelijk dekkend netwerk’. Deze overname brengt zijn doelstelling om marktleider op het gebied van tv en barbecue te worden 'in een verdere stroomversnelling', aldus algemeen directeur Evert Meeuwissen.

Onder Create2Fit vallen webwinkels als Televisiewinkel.nl en Koffiediscounter.nl. Het bedrijf werd begin deze maand failliet verklaard. De omzet liep de afgelopen jaren terug en er werd verlies geleden. Toen een belangrijke leverancier zich terugtrok, bleek een faillissement onafwendbaar.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!