Einde Verschoore na nieuwe overname Kamera Express

Einde Verschoore na nieuwe overname Kamera Express

Kamera Express neemt volgende maand branchegenoot Verschoore Camera & Photo Service over. Slechts één van de acht winkels gaat verder onder de naam van de nieuwe eigenaar, zo is vrijdag bekendgemaakt.

Verschoore, dat al bijna honderd jaar bestaat, heeft acht fotospeciaalzaken in Zeeland en Noord-Brabant. Alleen die in Goes wordt verbouwd tot een superstore van Kamera Express, dat daarmee de teller op negentien winkels in Nederland brengt. Ook zijn er drie superstores in België en één in Duitsland.

De winkels van Verschoore in Breda en Den Bosch gaan dicht. Daar worden klanten verwezen naar de bestaande filialen van Kamera Express. Ook het personeel verhuist mee naar die locaties.

Sprintphoto
Vijf van de acht winkels gaan vanaf maart verder onder de naam Sprintphoto, dat geen onderdeel uitmaakt van Kamera Express. De focus in die winkels komt te liggen op fotoafdrukken en -accessoires. De winkel van Verschoore in Vlissingen valt niet onder de overname en blijft onder zijn oude naam opereren.

Kamera Express timmert de afgelopen jaren flink aan de weg. Vorig jaar werd het winkelbestand al uitgebreid door overnames van Foto Konijnenberg  en het Rotterdamse Foka.

Reacties

Hoort Vlissingen hier ook bij?

Geplaatst door Marjan Wijnberger op 11 februari 2019 om 18:59

Beste Marjan Wijnbergen,

Foto Verschoore Vlissingen blijft Foto Verschoore. Na jaren van verwarring is er eindelijk duidelijkheid. Er is maar 1 Verschoore en die zit dus (nog steeds) in Vlissingen!

Vriendelijke groet,
Dennis Verschoore

Geplaatst door Dennis Verschoore op 11 februari 2019 om 21:49

Laatste nieuws

RetailTrends