Praxis opent eerste stadswinkel 'nieuwe stijl'

Praxis opent eerste stadswinkel 'nieuwe stijl'

Praxis heeft woensdag in Amsterdam de tiende winkel van zijn stadsconcept geopend. Het betekent voor de bouwmarktketen de 180ste vestiging in totaal en de eerste stadswinkel in de nieuwe huisstijl.

De nieuwe Praxis City-winkel is gevestigd in de wijk Osdorp en is voorzien van alle ‘best practices’ van de eerdere stadswinkels, zegt algemeen directeur Joost de Beijer. Daarnaast is hij ingericht volgens de nieuwe look & feel van Praxis. “Hier vinden onze klanten het meest toepasselijke stadsassortiment.”

Praxis City in Osdorp is de derde stadswinkel in Amsterdam. Het format is toegespitst op de ‘kleine klus’. Daarnaast kunnen klanten er gereedschap huren en verf mengen. Praxis verwacht uiteindelijk hooguit 25 vestigingen van het stadsconcept te openen. 

De reguliere, grote bouwmarkten blijven de basis voor Praxis, zei De Beijer vorig jaar in RetailTrends. Stadwinkels in kleine of middelgrote steden ziet hij niet zitten, omdat er vaak wel een grote winkel in de buurt zit. “Als je dan kunt kiezen tussen een winkel van tweehonderd of tweeduizend vierkante meter en het is even ver rijden, dan weet ik wel waar je heen gaat.”
 

Reacties 3


J R 14 feb, 12:49

Tip: doe een poster in het stoepbord en veeg de straat voor je een foto maakt....


E H 15 feb, 12:41

Wie zegt dat de foto van Praxis zelf is?


Kees Behatje 15 feb, 12:43

Inderdaad. Veeg jij de stoep voordat je ergens een foto van iets maakt? Neem ook aan dat Praxis zelf wel scherpe foto's maakt.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!