Norah wil volgend jaar honderd winkels hebben

Norah wil volgend jaar honderd winkels hebben

Norah heeft in de afgelopen twee maanden zeven nieuwe winkels geopend. Voor nog eens negen locaties is al een huurcontract getekend, laat operationeel directeur Mike van Egmond weten aan FashionUnited

Norah heeft momenteel 57 vestigingen en verwacht volgend jaar de honderdste te openen. De damesmodeketen is vooral te vinden in regionale gebieden op plekken waar mensen elke week langs kunnen komen. “Als een supermarkt in de buurt zit is dat voor ons handig, op die manier krijg je een stroom van dagelijkse bezoekers.”

In Duitsland heeft Norah inmiddels vijf winkels. Voordat de retailer daar verder uitbreidt, moet het concept geperfectioneerd worden voor die markt, zegt Van Egmond. “Zo was het in het begin in Nederland ook. Dan heb je nog wat moeite, maar na enige tijd verloopt alles soepel.”

Norah wil dit jaar elke maand twee nieuwe winkels openen en hoopt daarmee een omzetgroei van 150 procent te bereiken. De modeketen werd in 2014 opgericht en wil zich onderscheiden met snel wisselende collecties voor de iets oudere klant.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!