La Place opent nieuwe vestiging in Barcelona

Reizigers kunnen voortaan op de luchthaven El Prat Barcelona ook bij La Place terecht. In samenwerking met Areas, een internationale speler voor travel catering en retail, opende de foodserviceformule er een nieuwe franchiselocatie. 

De vestiging is, na de opening van een vestiging op luchthaven Barajas in Madrid in mei 2018, de tweede locatie in Spanje. Met ruim negenhonderd vierkante meter en driehonderd zitplaatsen is het tevens de grootste La Place wereldwijd op een luchthaven. 

De vestiging op de luchthaven in Barcelona is een restaurant, express en bar in één. Zo kunnen bezoekers 24 uur per dag on the go of in het restaurant van een uitgebreid aanbod genieten. Het menu is afgestemd op de verschillende internationale keukens en de gerechten worden zo veel mogelijk bereid met lokale en biologische ingrediënten. Het selfsevicerestaurant is uniek op de luchthaven in Barcelona.

La Place Barcelona is de 21ste franchisevestiging. Verder heeft het dochterbedrijf van Jumbo ook internationale vestigingen in Frankrijk, Canada, Indonesië en de Verenigde Staten. Samen met Areas werkt La Place aan het openen van meer gezamenlijke locaties.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!