Laatste uur Lesara heeft geslagen

Laatste uur Lesara heeft geslagen

Lesara is bezig aan een finale opheffingsuitverkoop. Alle producten van de modewebshop worden voor tien euro of minder verkocht.

Uit een aftellende klok op de website van Lesara blijkt dat de opheffingssale nog tot eind deze week duurt. De uitverkoop geldt ook voor de Nederlandse webwinkel. Sinds vorige week donderdag geldt al niet meer het retourrecht van dertig dagen, maar alleen de wettelijke herroepingstermijn van twee weken.

Lesara had officieel tot 1 februari om een koper te vinden. Drie dagen daarna werd duidelijk dat de enige serieuze overnamekandidaat voor Lesara zich had teruggetrokken. "Als niet snel een nieuwe investeerder wordt gevonden, wijst alles op ontmanteling", zei een woordvoerder destijds. Sindsdien is niets meer vernomen en heeft een deel van het personeel de uitverkoop in gang gezet. Twintig medewerkers verloren direct al hun baan.

De Duitse modespeler is in 25 landen actief. De financiële problemen kwamen in november aan het licht en werden onder meer veroorzaakt door leveringsproblemen. 
 

Reacties 1


Serge Van der poorten 5 mrt, 22:46

Weer een webshop die dacht ooit winst te maken...

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!