Primark opent flagshipstore met beautysalon en 'eetbeleving'

Primark opent flagshipstore met beautysalon en 'eetbeleving'

Primark opent half april zijn grootste winkel ooit, gevestigd in het Britse Birmingham. In de winkel zullen een beautysalon, barbershop en verschillende eetgelegenheden aanwezig zijn, wat past binnen de nieuwe formule van de retailer.

Het nieuwe pand van Primark is bijna vijftienduizend vierkante meter groot, beslaat vijf verdiepingen en is gevestigd in het voormalige winkelcentrum Pavilions. Met de winkel, die eigenlijk in december al open zou gaan, introduceert de retailer zijn nieuwe formule die is gericht op het verhogen van de klantbeleving. 

De nieuwe winkel is voorzien van drie 'unieke eetbelevingen', zoals Primark het zelf noemt. In de beautysalon kunnen klanten straks terecht voor het laten doen van hun nagels, make-up, haar, wenkbrauwen en wimpers. Ook zijn er speciale plekken voor het opladen van mobiele telefoons en zijn er een personalisatieservice en gratis wifi aanwezig.

De winkel in Birmingham neemt de titel ‘grootste Primark’ over van het filiaal in Manchester. Dit voormalig grootste pand heeft een omvang van ruim veertienduizend vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen.
 

Reacties