Bol.com experimenteert met korting voor Select-leden

Bol.com experimenteert met korting voor Select-leden

Bol.com zet eerste stappen in het bieden van extra voordeel aan leden van abonnementsdienst Select. Ze krijgen bij wijze van proef korting op een geselecteerd aanbod, meldt manager shopping platform Maurice Jongerius.

In de huidige testfase is er een beperkt aantal zogenoemde ‘exclusieve Select-deals’. Daarbij gaat het onder meer om een afgeprijsde tablet, Fitbit en controller voor de PlayStation. De aanbiedingen zijn tijdelijk van aard.

Bol.com peilde onlangs al bij abonnees welke voordelen ze graag aan hun abonnement toegevoegd zien worden, meldt Twinkle. In een e-mail aan de leden werden een paar opties voorgesteld, zoals eerder toegang tot aanbiedingen, extra bezorgopties en gecombineerd digitaal sparen bij Albert Heijn en bol.com voor bijvoorbeeld korting en uitstapjes.

Het Select-abonnement bij bol.com bestaat inmiddels bijna twee jaar. Voor 9,99 euro per jaar kunnen leden onbeperkt en zonder verdere kosten van alle bezorgopties gebruikmaken. Binnen een jaar telde bol.com al meer dan honderdduizend Select-klanten.

Reacties

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends