Op=Op Voordeelshop mikt op doorstart, kandidaten melden zich

Op=Op Voordeelshop mikt op doorstart, kandidaten melden zich

Er hebben zich al meerdere potentiële kopers gemeld voor Op=Op Voordeelshop. “Ik verwacht dat er de komende dagen nog meer overnamekandidaten op de stoep staan”, zegt curator Ynze Talstra tegenover RTV Noord.

De curatoren hebben dinsdag de situatie bij de failliet verklaarde winkelketen geïnventariseerd en zeggen alles op alles te zetten om een goede overnamekandidaat te vinden. Over de schulden van de discounter willen ze nog niets kwijt, omdat het personeel en de winkels voor hen de eerste zorg zijn. “De winkels blijven voorlopig open en we doen ons best om de lonen van de medewerkers te laten doorbetalen.”

De curatoren buigen zich ook over de toekomst van de tien franchisewinkels, die buiten het faillissement vallen. “Zij moeten natuurlijk wel bevoorraad worden, we gaan kijken wat voor hen de mogelijkheden zijn.”

Op=Op Voordeelshop werd dinsdag failliet verklaard, een dag nadat het bankroet werd aangevraagd. De budgetketen is naar eigen zeggen slachtoffer geworden van zijn snelle groei en de ‘uitdagende marktomstandigheden’.
 

Reacties 4


Louis gerrit herman Bouwmeester 27 mrt, 10:21

Ik hoop dat alle Filialen kunnen blijven bestaan, want ik vindt hét een fijne Winkel formule.. ???? ????


Joop Steenbergen 27 mrt, 17:51

Uiteraard hoop ik voor 2 hardwerkende ondernemers en medewerkers dat ze de winkels kunnen open houden het is alleen zoeken naar de juiste persoon voor de nonfood artikelen daar hebben dezen 2 heren totaal geen verstand van en daar ligt het aan sorry


Frits Vries 27 mrt, 22:15

Teveel gekeken/geluisterd naar een andere discounter die 2 jaar geleden ter ziele ging.
Verkeerde keus


Bert Ysfogel 27 mrt, 23:45

Jammer als er weer een boel lege winkels bij komen en mensen hun baan/business kwijt raken. Ik ken uiteraard niet alle filialen, maar in die waar ik regelmatig langsloop zie ik weinig klanten, ondanks verhalen over te snelle groei e.d. als oorzaak.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!