Op=Op Voordeelshop mikt op doorstart, kandidaten melden zich

Op=Op Voordeelshop mikt op doorstart, kandidaten melden zich

Er hebben zich al meerdere potentiële kopers gemeld voor Op=Op Voordeelshop. “Ik verwacht dat er de komende dagen nog meer overnamekandidaten op de stoep staan”, zegt curator Ynze Talstra tegenover RTV Noord.

De curatoren hebben dinsdag de situatie bij de failliet verklaarde winkelketen geïnventariseerd en zeggen alles op alles te zetten om een goede overnamekandidaat te vinden. Over de schulden van de discounter willen ze nog niets kwijt, omdat het personeel en de winkels voor hen de eerste zorg zijn. “De winkels blijven voorlopig open en we doen ons best om de lonen van de medewerkers te laten doorbetalen.”

De curatoren buigen zich ook over de toekomst van de tien franchisewinkels, die buiten het faillissement vallen. “Zij moeten natuurlijk wel bevoorraad worden, we gaan kijken wat voor hen de mogelijkheden zijn.”

Op=Op Voordeelshop werd dinsdag failliet verklaard, een dag nadat het bankroet werd aangevraagd. De budgetketen is naar eigen zeggen slachtoffer geworden van zijn snelle groei en de ‘uitdagende marktomstandigheden’.
 

Reacties

Ik hoop dat alle Filialen kunnen blijven bestaan, want ik vindt hét een fijne Winkel formule.. ???? ????

Geplaatst door Louis gerrit herman Bouwmeester op 27 maart 2019 om 10:21

Uiteraard hoop ik voor 2 hardwerkende ondernemers en medewerkers dat ze de winkels kunnen open houden het is alleen zoeken naar de juiste persoon voor de nonfood artikelen daar hebben dezen 2 heren totaal geen verstand van en daar ligt het aan sorry

Geplaatst door Joop Steenbergen op 27 maart 2019 om 17:51

Teveel gekeken/geluisterd naar een andere discounter die 2 jaar geleden ter ziele ging.
Verkeerde keus

Geplaatst door Frits Vries op 27 maart 2019 om 22:15

Jammer als er weer een boel lege winkels bij komen en mensen hun baan/business kwijt raken. Ik ken uiteraard niet alle filialen, maar in die waar ik regelmatig langsloop zie ik weinig klanten, ondanks verhalen over te snelle groei e.d. als oorzaak.

Geplaatst door Bert Ysfogel op 27 maart 2019 om 23:45