Changemakers in Retail: Red Bull, Ecover en waarom de consument niet gehecht is aan jouw merk

Changemakers in Retail: Red Bull, Ecover en waarom de consument niet gehecht is aan jouw merk

Kom op donderdag 23 mei ook naar de derde editie van Changemakers in Retail – the business case for sustainability (link). Laat je tijdens het RetailTrends-event over social impact, duurzame innovatie en betekenisvolle merken informeren en inspireren door mondiale koplopers en innovators.

Nieuwste aanwinst voor de line-up is Jarno Middelbosch, head of brand bij Red Bull, en dat is bijzonder! Red Bull hanteert namelijk het strikte beleid ‘the bull never speaks’, maar voor Changemakers in Retail maakt de bull een uitzondering. Ook schoonmaakmiddelmerk Ecover is erbij in de persoon van head of long term innovation Tom Doomen (een uniek merk én uitzonderlijke functie) en je ontvangt de belangrijkste lessen uit het Meaningful brands-onderzoek van Havas.

Nieuw tijdens Changemakers in Retail 
Nieuw tijdens de derde editie is de uitreiking van de Changemaker in Retail-award - waarvoor je jouw retailmerk nog altijd kunt aanmelden – en de Meet the Expert-sessies. Wil je sparren met een deskundige over uitdagingen binnen jouw organisatie? Reserveer tijdens Changemakers in Retail een 1-op-1 powersessie van 10 minuten met experts over onder meer betekenisvolle merken, circulaire business modellen en nudging. De plekken voor deze powersessies zijn gelimiteerd, inschrijven hiervoor kan vanaf volgende week.

Koop hier je ticket en/of check de website voor meer informatie over het event en sprekers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RetailTrends