Sissy-Boy krijgt uitstel van betaling

Sissy-Boy krijgt uitstel van betaling

De rechtbank in Amsterdam heeft kledingketen Sissy-Boy uitstel van betaling verleend. Daarbij zijn twee bewindvoerders voor de noodlijdende retailer aangesteld.

Sissy-Boy vroeg de surseance begin deze week aan, nadat een reddingsplan enkele dagen eerder op de valreep was afgeketst. Een Nederlandse investeerder stond op het punt de winkelketen over te nemen, maar trok zich onverwacht terug. Naar verluidt ging het om Shoeby-oprichter John van Deursen, die dat zelf tegenover RetailNews ontkende.

Sissy-Boy heeft 45 winkels in Nederland en België, die voorlopig geopend blijven. De retailer kreeg eind vorig jaar te maken met tegenvallende verkopen, waarna eigenaar Brand Retail Group op zoek ging naar een koper. Brand Retail is ook eigenaar van Open32 en Tumble ’N Dry, die in 2017 samen met Sissy-Boy werden overgenomen van Varova. 
 

Reacties

Sissy Boy is in surseance van betaling, maar nog steeds niet failliet. Waarom niet? Montagny België B.V., Well's III B.V. en EHVK B.V. zijn niet failliet en niet in surseance van betaling. Waarom niet?

Geplaatst door Aad . op 5 april 2019 om 17:20

Laatste nieuws

RetailTrends