Op=Op Voordeelshop maakt zich klaar voor doorstart

Op=Op Voordeelshop maakt zich klaar voor doorstart

Op=op Voordeelshop heeft een investeerder gevonden om het bedrijf mogelijk mee door te starten. De afgelopen week hebben de curatoren met verschillende partijen onderhandeld, waarvan met één nu een overeenstemming is bereikt. De komende tijd wordt onderzocht hoe de toekomst van de discountketen eruit gaat zien. 

Eerder werd al bekend dat meerdere potentiële kopers zich hadden gemeld voor een overname. De curatoren zeiden toen al alles op alles te zetten om een goede overnamekandidaat te vinden. De exploitatie winkels wordt voorlopig door de curatoren voortgezet.

Op=Op Voordeelshop werd vorige week failliet verklaard, een dag nadat het bankroet werd aangevraagd. De budgetketen is naar eigen zeggen slachtoffer geworden van zijn snelle groei en de ‘uitdagende marktomstandigheden’. Het faillissement had betrekking op 130 eigen winkels en een webshop. De tien franchisevestigingen vallen buiten het faillissement. 


Op 14 mei organiseert RetailTrends in samenwerking met Vastgoedjournaal een Business Meeting waar de gevolgen van een faillissement voor de vastgoedeigenaar onder de loep worden genomen door verschillende experts. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends