In Tokio opende Muji deze maand zijn flagshipstore. Het vlaggenschip, dat zich onder het hotel van de Japanse warenhuisketen bevindt, is uitgerust met vier verdiepingen en heeft onder meer een restaurant, grote etage voor kleding en een aparte sectie voor boeken.
Het restaurant in de kelder focust zich op verse gerechten. Er is een saladebar, maar ook diverse vis- en vleesgerechten staan op het menu. Op de begane grond is bovendien een uitgebreide bakkerij waar je via je telefoon koffie en broodjes kunt bestellen om zo de wachtrij te vermijden.
Wie liever biologisch eet, komt ook hier aan zijn trekken....
In Tokio opende Muji deze maand zijn flagshipstore. Het vlaggenschip, dat zich onder het hotel van de Japanse warenhuisketen bevindt, is uitgerust met vier verdiepingen en heeft onder meer een restaurant, grote etage voor kleding en een aparte sectie voor boeken.
Het restaurant in de kelder focust zich op verse gerechten. Er is een saladebar, maar ook diverse vis- en vleesgerechten staan op het menu. Op de begane grond is bovendien een uitgebreide bakkerij waar je via je telefoon koffie en broodjes kunt bestellen om zo de wachtrij te vermijden.
Wie liever biologisch eet, komt ook hier aan zijn trekken. In een speciaal gedeelte op de begane grond vind je producten die ofwel biologisch zijn, ofwel met minder pesticide zijn gekweekt. Ze hebben in elk geval één gezamenlijke deler: ze zijn allemaal op Japanse bodem geproduceerd.
Bijzonder is de Found Muji-sectie op de derde etage waar producten uit de hele wereld verzameld en verkocht worden. Hier vind je ook Muji Books en Open Muji, een creatieve ruimte waar innovatie centraal staat. En mocht je op de vierde etage tussen de meubels wat hulp nodig hebben, dan kun je daarvoor naar de Muji Support.