D-rt Groep vult directie aan met twee leden

De directie van D-rt Groep is vanaf deze maand versterkt door twee nieuwe leden. Danja Lekkerkerk neemt de positie van directeur marketing en e-commerce in, terwijl Michel Wijnen de functie van directeur ICT services en ICT development invult. Beiden zijn al vier jaar werkzaam bij de organisatie achter D-reizen en VakantieXperts.

D-rt Groep zegt dat de benoeming van de nieuwe directieleden het belang van een omnichannel benadering onderstreept. De reisorganisatie wil transformeren naar een data-driven organisatie en zet daarom in op een optimale samenwerking tussen marketing, e-commerce, ICT en development.

Lekkerkerk werkte drie jaar als marketingmanager voor The Body Shop en L’Oréal. In haar laatste functie bij D-rt Groep was ze verantwoordelijk voor online marketing en content. Wijnen startte in mei 2015 bij de reisorganisatie als business controller.

De D-rt Groep werd in 2015 opgericht na een fusie tussen D-Reizen en VakantieXperts. De organisatie is met ongeveer 450 reisbureaus de grootste onafhankelijke aanbieder in ons land. In 2017 werd voor het eerst sinds jaren weer een boekjaar met winst afgesloten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!