'2theloo succesvol uit transitiefase'

'2theloo succesvol uit transitiefase'

2theloo heeft in 2016 en 2017 een nettoverlies van opgeteld meer dan tien miljoen euro geleden. Het brutobedrijfsresultaat lag rond de nul euro, blijkt uit het eind vorig jaar gedeponeerde jaarverslag.

2theloo heeft de afgelopen twee jaar een transitiefase doorgemaakt, reageert cfo Tom Daniëls in het FD. Daarbij lag volgens hem de focus op het verbeteren van de operationele en financiële processen. Vorig jaar heeft volgens hem goede resultaten opgeleverd, met een ‘significante positieve kasstroom uit de operatie’. Voor dit jaar verwacht hij verdere groei van de operationele kasstroom.

Vorige week werd duidelijk dat 2theloo al na een halfjaar afscheid heeft genomen van topman Frank Wubben, die bij La Place aan de slag is gegaan. Zijn vertrek staat volgens Daniëls los van eerdere kort op elkaar volgende directiewisselingen bij de toiletwinkelketen. Eind 2016 vertrok medeoprichter Almart Holtz in stilte bij de formule, het voorjaar daarop vertrok cfo Ruud Bergervoet. Daniëls zelf is de vijfde financiële topman in enkele jaren tijd bij de retailer en volgt nu Wubben op als ceo.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!