Sissy-Boy is failliet verklaard

Sissy-Boy is failliet verklaard

Fashionketen Sissy-Boy is donderdag door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Frederic Verhoeven is aangesteld als curator.

De winkels van Sissy-Boy blijven voorlopig geopend, maar het is niet mogelijk om online producten te bestellen. Ook kunnen cadeaukaarten niet meer worden ingewisseld, worden geen retouren meer aangenomen en is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Het faillissement hing sinds begin deze maand al in de lucht, toen Sissy-Boy uitstel van betaling aanvroeg.

Sissy-Boy verkeerde al langere tijd in zwaar weer. Eigenaar Brand Retail Group was dicht bij een deal met een nieuwe eigenaar, maar die ketste op het laatste moment af. Eerder werd al gesneden in overhead en extra geïnvesteerd in winkels en webshop, maar zonder het gewenste resultaat.

Sissy-Boy telt 45 winkels in Nederland en België. De retailer is na Intertoys, Coolcat en Op=Op Voordeelshop de vierde landelijke winkelformule dit jaar die op de fles gaat.
 


Op 14 mei organiseert RetailTrends in samenwerking met Vastgoedjournaal een Business Meeting waar de gevolgen van een faillissement voor de vastgoedeigenaar onder de loep worden genomen door verschillende experts. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Reacties

Wat een sukkels hebben de afgelopen jaar dit bedrijf gerund!

Geplaatst door Inside Information op 12 april 2019 om 19:18

Inside Information: vertel, ik ben benieuwd!

Geplaatst door M T op 13 april 2019 om 16:37

Laatste nieuws

RetailTrends