Sissy-Boy is failliet verklaard

Sissy-Boy is failliet verklaard

Fashionketen Sissy-Boy is donderdag door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Frederic Verhoeven is aangesteld als curator.

De winkels van Sissy-Boy blijven voorlopig geopend, maar het is niet mogelijk om online producten te bestellen. Ook kunnen cadeaukaarten niet meer worden ingewisseld, worden geen retouren meer aangenomen en is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Het faillissement hing sinds begin deze maand al in de lucht, toen Sissy-Boy uitstel van betaling aanvroeg.

Sissy-Boy verkeerde al langere tijd in zwaar weer. Eigenaar Brand Retail Group was dicht bij een deal met een nieuwe eigenaar, maar die ketste op het laatste moment af. Eerder werd al gesneden in overhead en extra geïnvesteerd in winkels en webshop, maar zonder het gewenste resultaat.

Sissy-Boy telt 45 winkels in Nederland en België. De retailer is na Intertoys, Coolcat en Op=Op Voordeelshop de vierde landelijke winkelformule dit jaar die op de fles gaat.
 


Op 14 mei organiseert RetailTrends in samenwerking met Vastgoedjournaal een Business Meeting waar de gevolgen van een faillissement voor de vastgoedeigenaar onder de loep worden genomen door verschillende experts. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Reacties 2


Inside Information 12 apr, 19:18

Wat een sukkels hebben de afgelopen jaar dit bedrijf gerund!


M T 13 apr, 16:37

Inside Information: vertel, ik ben benieuwd!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!