Sacha-eigenaar neemt Sissy-Boy over

Sacha-eigenaar neemt Sissy-Boy over

Modeketen Sissy-Boy maakt een doorstart onder de vleugels van Termeer Groep. Het familiebedrijf, waar schoenenketens Sacha en Manfield onder vallen, hoopt zoveel mogelijk winkels open te houden.

Door de schoenenmerken Sacha en Manfield aan te vullen met ‘een krachtig mode- en lifestylemerk’ als Sissy-Boy, versterkt het bedrijf naar eigen zeggen zijn positie in het Nederlandse retaillandschap. De overname is volgens ceo Ward Termeer een logische stap binnen de strategie. “Door Sissy-Boy op te nemen in onze familie willen we de kracht en de potentie die in het merk zit opnieuw de juiste voedingsbodem bieden.” Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt. De komende tijd moet duidelijk worden hoeveel winkels behouden kunnen blijven.

Sissy-Boy werd vrijdag failliet verklaard, nadat begin deze maand al uitstel van betaling werd aangevraagd. De 45 winkels van de formule bleven geopend, maar de webshop ging tijdelijk op slot.

Onder Termeer Groep vallen de 43 schoenenwinkels van Sacha, terwijl drie jaar terug Manfield werd overgenomen na het faillissement van Macintosh. Van die formule gingen na de doorstart zo’n twintig van de zeventig winkels op slot.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!