Samsung denkt aan meer winkels in Nederland

Samsung opent mogelijk meer winkels in ons land. Dat werd volgens Emerce duidelijk tijdens de opening van de eerste Nederlandse experience store in Utrecht vorige week.

Het Koreaanse elektronicabedrijf koos voor de winkel in winkelcentrum Hoog Catharijne vanwege de centrale ligging. Als de winkel een succes wordt, krijgen mogelijk ook andere grote Nederlandse steden een Samsung-winkel. Tot die tijd gaat het merk door met het openen van tijdelijke vestigingen om een bepaald product onder de aandacht te brengen.

De focus in de experience store in Utrecht ligt op het uitproberen van de Samsung-producten en het geven van de juiste voorlichting. “Als we dan ook nog spullen verkopen is dat een mooie bijkomstigheid”, zei Menno van de Berg, president van Samsung Benelux, al eerder. Klanten kunnen in de winkel ook terecht voor reparatie, waarbij op afspraak apparaten binnen een uur worden gerepareerd.

Na Engeland en Spanje is Nederland het derde Europese land met een permanente winkel van het elektronicamerk. Begin dit jaar werden er drie vergelijkbare filialen in de Verenigde Staten geopend.

Reacties 1


Henkie Spankie 16 apr, 15:17

Fantastisch nieuws! Samsung opent iconische winkels op iconische locaties.. nu snel Amsterdam openen!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!