Miller & Monroe krijgt meer tijd om problemen op te lossen

Miller & Monroe krijgt meer tijd om problemen op te lossen

Vidrea Retail, dat woensdag van de rechtbank uitstel van betaling kreeg, krijgt langer de tijd om een faillissement te voorkomen. Dat hebben de bewindvoerder en huisbankier van ABN Amro besloten.

Daarnaast neemt Remt Melles per 1 mei het stokje van Lex Hes over als ceo van het moederbedrijf van Miller & Monroe. Melles was in 2017 betrokken bij de start van het merk Miller & Monroe en gaf eerder leiding aan Miss Etam en M&S Mode.

Melles is positief over zijn terugkeer. “De problemen van de Duitse zusterorganisatie hebben een zware wissel getrokken op de activiteiten in Nederland”, meldt hij. “Maar dankzij het akkoord dat met de bank is bereikt, hebben we nu de tijd en de rust om snel met de belangrijkste stakeholders om de tafel te zitten.” Melles ziet het verder bouwen aan ‘Miller & Monroe’s multi-brand retailconcept voor kleding en lifestyle producten’ met vertrouwen tegemoet. 

Vidrea kreeg woensdag een surseance van de rechtbank in Utrecht. Het modebedrijf kwam naar eigen zeggen in moeilijkheden doordat de Duitse tak op 1 maart uitstel van betaling heeft gekregen. Onder Vidrea vallen modeketens Miller & Monroe en Witteveen. Daarnaast werd vorige maand Bonita overgenomen van Tom Tailor.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!