Only for Men breidt 'à la Jumbo' naar het noorden uit

Only for Men breidt 'à la Jumbo' naar het noorden uit

Only for Men opent in september een winkel in het centrum van Almere. “We volgen een beetje de Jumbo-strategie en gaan langzaam omhoog”, vertelde marketing- en e-commercemanager Rens Drost van de mannenmodeketen donderdag tijdens het event Catch the Shopper.

De Almeerse vestiging van Only for Men komt tegenover het warenhuis van Hudson’s Bay. Het betekent de noordelijkste vestiging van Only for Men tot nu toe. Ook voor toekomstige vestigingen ligt de focus op regio’s ten noorden van het huidige marktgebied, zegt Drost. “We rukken langzaam op, Noord-Holland is de volgende stap.”

De bestaande winkels van Only for Men zijn vooral gevestigd in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Wel is er al sinds enkele jaren een outlet onder de noemer Het Magazijn in Lelystad. In totaal heeft de retailer zestien winkels in Nederland. Uiteindelijk hoopt de winkelketen landelijke dekking te bereiken.

De omzet van Only for Men groeide de afgelopen drie jaar met 75 procent. Daarnaast zegt de modeketen ieder jaar met winst af te sluiten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!