C&A verkoopt nu ook kleding van Only

C&A experimenteert in tien winkels met shop-in-shops van het merk Only. De kledingketen is daarvoor een samenwerking aangegaan met het Deense modebedrijf Bestseller.

De shop-in-shops tellen veertig vierkante meter en zijn te vinden in vier winkels in Tsjechië, vier in Polen en twee in Oostenrijk. De producten van Only zijn volgens directeur Norbert Scheele van C&A Oostenrijk en Oost-Europa een ‘zeer goede aanvulling’ op het bestaande assortiment. Ook Bestseller toont zich tevreden met de samenwerking. “C&A is een zeer interessante samenwerkingspartner met een aantrekkelijk klantenbestand, wat ons een nieuwe kans biedt om Only-klanten te enthousiasmeren”, zegt regional director Alexander Korosec.

Het is nog niet duidelijk of de samenwerking wordt uitgerold naar meer landen en of ook andere Bestseller-labels daarbij worden betrokken. Behalve Only vallen merken als Vero Moda, Jack & Jones, Vila en Pieces onder de Deense groep.

C&A kondigde vorige maand al aan nog dit jaar in 340 winkels ruimte te maken voor denimmerk Mustang, de eerste zogenoemde premiumpartner van de Nederlandse modeketen. Eerder werd daar al mee getest in de dertig topwinkels in Duitsland. De retailer is ervan overtuigd dat met dit soort strategische samenwerkingen de juiste weg is ingeslagen, vertelde coo Mohamed Bouyaala van C&A Europe onlangs. “Het stelt ons in staat nieuwe doelgroepen aan te spreken en onze positie in de jeansmarkt in de toekomst verder te versterken.”
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!