Meer winkels Primark krijgen beautysalon en café

In meer winkels van Primark komt een beautysalon en een Primarket Café. Dat zegt Tim Kelly, director of new business bij de Ierse discountketen in het meinummer van RetailTrends. 

Tot nu toe is dat alleen het geval in de nieuwe flagshipstore van Primark in het Britse Birmingham, dat ook onder meer een Disney-café en een barbershop heeft. Met een winkeloppervlakte van bijna vijftienduizend vierkante meter, verdeeld over vijf verdiepingen, is het de grootste Primark ter wereld. 

RetailTrends nam een kijkje in de flagshipstore. "Als je wilt zorgen dat mensen naar je winkel blijven komen, moet je innoveren", zegt Kelly. "Naast de producten moet je een extra ervaring bieden om hun winkelplezier te verhogen. Mensen kunnen hier tijd met hun familie doorbrengen, eten, ontspannen en tegelijkertijd onze items aanschaffen."

In de nieuwste editie van RetailTrends staan we uitgebreid stil bij Primarks nieuwste vlaggenschip. Het meinummer is hier digitaal te lezen. Nog geen member? Ontdek de mogelijkheden voor een membership van RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!