Dekbed Discounter verhuurt nu ook banken

Dekbed Discounter verhuurt nu ook banken

Dekbed Discounter start met het leasen van bankstellen. Sinds een jaar is het mogelijk om bedden bij de etailer te huren, waar naar eigen zeggen ruim tienduizend mensen gebruik van maakten. “We zien dat er grote vraag is naar constructies waarbij mensen geen producten meer bezitten, maar deze huren of leasen”, meldt eigenaar Niels Verwij.

De looptijd van de leasecontracten is vijf jaar. Na die periode kunnen klanten het contract verlengen, nieuwe meubels uitzoeken of het product voor de geldende restwaarde overnemen. Dekbed Discounter richt zich met het huurmodel op grotere luxe meubels, omdat deze vaak een ‘behoorlijke kostenpost’ zijn. “Bovendien zijn meubels als banken heel modegevoelig. Veel mensen willen heel graag na een jaar of vijf weer iets anders. Dankzij deze constructie is dat zo geregeld, zonder extra kosten.”

De etailer heeft twee experience centra geopend, gevestigd in Gouda en Berkel en Rodenrijs. Hier kunnen klanten de meubels testen. Het zijn de eerste fysieke locaties van Dekbed Discounter. Verwij vindt het een logische stap om na een webwinkel met een fysieke plek te komen. “Dekbed Discounter is en blijft in de hoofdzaak een online winkel. Maar we merken dat er bij grote producten als boxsprings toch wel behoefte is om ze eerst even te testen voor de aanschaf.”

Dekbed Discounter zegt met tweeduizend tot drieduizend orders per dag de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux te zijn. Het bedrijf behaalde vorig jaar een omzet van ongeveer veertig miljoen euro. 
 

Reacties 1


Interne klokkenluider 17 mei, 18:02

Dat klinkt heel mooi een omzet van € 40 mil er wordt echter niet vermeld dat er verschillende leveranciers niet meer aan hen willen leveren omdat er altijd een betalingsachterstand is van ruim € 2 ton. waardoor de bank er geen vertrouwen in heeft er er nu 2 geldschieters garant moeten staan voor € 2 mil.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!