Only for Men gaat barbecues verkopen

Only for Men gaat barbecues verkopen

Only for Men verkoopt voortaan ook barbecues. De mannenmodeketen is een samenwerking aangegaan met Napoleon, een van oorsprong Canadees bedrijf. 

Behalve voor houtskool- en gasbarbecues kunnen klanten bij Only for Men ook terecht voor barbecue-accessoires als grillborstels, afdekhoezen en handschoenen. De producten zijn te koop via de webshop en in de winkels in Doesburg en Voorburg. Eerder brachten de modeketen en Napoleon samen al een barbecuegids uit.

Only for Men heeft zestien winkels in ons land, die vooral zijn gevestigd in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. De mannenmodeketen stelde onlangs landelijke dekking te willen bereiken. De omzet groeide de afgelopen drie jaar met 75 procent.

 

Reacties

Schoenmaker, blijf bij je leest.

Geplaatst door Stefan op 20 mei 2019 om 16:47

Tja, snap niet dat retailnews dit soort persberichten tot "nieuws" verheft. Het gaat uiteindelijk om 2 winkels waar men nu branchevreemd gaat. Los van het feit dat het geen nieuws is, loopt Only for Men hier niet bepaald met de trend mee. Het had veel interessanter geweest als Only for Men juist vrouwen producten in haar winkel had gezet die de mannen tot emancipatie hadden aangezet. Denk dat aan stofzuigers en andere huishoudelijke producten. Dat had wel nieuwswaarde gehad. Nu "scoort"de marketing-manager intern met een pulp berichtje...….zonde!

Geplaatst door Hans van Reewijck op 21 mei 2019 om 05:42

Laatste nieuws

RetailTrends