Hutspot strijkt neer in Magna Plaza

Hutspot strijkt neer in Magna Plaza

Hutspot opent volgende maand een derde winkel in Amsterdam. De voormalige RetailRookie trekt in winkelcentrum Magna Plaza, dat momenteel ingrijpend op de schop gaat.

Hutspot vestigt zich op de onderste verdieping van het pand. De winkel telt zevenhonderd vierkante meter en betekent de zesde in totaal voor de formule. Meer dan honderd kleding- en lifestylemerken zijn er te koop, waaronder Samsøe & Samsøe, Filippa K, Ivy & Oak en Komono. Daarnaast biedt Hutspot er zijn eigen kleding- en interieurcollecties aan. De winkelinrichting is grotendeels modulair, waardoor er veel afgewisseld kan worden met verschillende indelingen van de winkel.

Magna Plaza pakt zowel de eetetage als de winkelverdieping aan. Onlangs opende op de bovenste verdieping The Food Department, een verzameling van bekende Amsterdamse horecazaken. Het retailaanbod is uitgebreid met jongere en vernieuwende modemerken.

Naast een derde locatie in Amsterdam staat ook een opening in Breda gepland, plus nog een winkel waarvan de locatie later dit jaar bekendgemaakt wordt. Door fysiek uit te breiden en de winkels meer door het land te spreiden wordt het Hutspot-concept versterkt, zegt medeoprichter Pieter Jongens. “Met Hutspot tonen we al enkele jaren aan dat de offline retail allesbehalve een uitstervend ras is.”
 

RetailTrends