Albert Voogd is de nieuwe directeur van Dirk en DekaMarkt

Albert Voogd is de nieuwe directeur van Dirk en DekaMarkt

Albert Voogd is de nieuwe ceo van Detailresult Group, het moederbedrijf van supermarkten Dirk en DekaMarkt. Voogd volgt John Kruijssen op, die april vorig jaar een overstap maakte naar Beter Bed. 

Voogd werkt momenteel als ceo bij Massdiscounters, dat onderdeel is van het Zuid-Afrikaanse Massmart. Het bedrijf heeft een discount food- en non-foodformule in twaalf Afrikaanse landen. Ook is Voogd eerder coo geweest bij Makro Zuid-Amerika en vervulde hij diverse managementfuncties bij Albert Heijn.

"Wij zijn verheugd met de benoeming van Albert Voogd. Door zijn ervaring en persoonlijkheid hebben wij het volste vertrouwen dat hij een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Detail Result Group", zegt voorzitter van de Raad van Commissarissen Cees van Rijn.

 

Reacties

Ik hoop dat het het er dan bij de dekamarkt beter van wordt ,en dat ze beter leren om te gaan met klanten ,en dat ze niet meer zo onbeschoft zijn zo als nu wel het geval is !dus hoop dat hij dat eindelijk gaat aan pak ,want dat is echt nodig hier in Rheden ,in Gelderland

Geplaatst door Liek Epskamp op 4 juni 2019 om 17:41

Ok, schouders eronder , en gaan. Laat ook de spierballen zien, en maak het bedrijf wat bloeiender. Het groeit zo traag in verhouding met de Duitse DISCOUNTER,S

Geplaatst door Henk Hartog op 4 juni 2019 om 22:48

Nou, Ik hoop dat het blijft zoals het is. Deze andere reacties slaan nergens op! Ik wil niet dat een ex Ahold manager van Deka en Dirk een slaafbedrijf maakt. Onbeschoft tegen klanten zijn wij zeker niet. Misschien moet jij bedankt zeggen als je wordt geholpen Liek ;).

Geplaatst door Lars Boomstronk op 19 juni 2019 om 12:03

Laatste nieuws









RetailTrends