Peek & Cloppenburg opent in najaar webshop in Nederland, hier geen winkels dicht

De Nederlandse webwinkel die door Peek & Cloppenburg in december werd aangekondigd, gaat in het najaar open. Anders dan in Duitsland zijn hier geen plannen om winkels te sluiten. Dat meldt het warenhuis desgevraagd aan RetailTrends. P&C zit in Nederland in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. 

In Duitsland gaan drie filialen dicht: in Berlijn-Wilmersdorf, Gießen en Unna. In Bocholt, net over de grens, komt een nieuw warenhuis van 5.500 vierkante meter. Ook opent P&C dit jaar drie nieuwe winkels in Oost-Europa: twee in Roemenië (Cluj en Timisoara) en eentje in de Kroatische hoofdstad Zagreb.

In 2020 maakt P&C zijn entree in Estland, in hoofdstad Tallinn. Daarmee komt het aantal landen waar P&C zit op zestien, met in totaal meer dan 120 filialen.

Reacties 2


Catharina Jhinkoe-Rai 6 jun, 06:58

Het is jammer dat er geen filialen in het zuiden van het land zijn.


Mevrouw Dijckmeester 5 aug, 09:01

Het is enorm jammer dat de Peek en Cloppenburg winkel in Utrecht sinds een paar jaar weg is. Een verlies voor de Stad Utrecht. Het zou mooi zijn als er weer een Peek en Cloppenburg winkel in Utrecht komt. Dat zullen meer Klanten vinden die in Utrecht of omgeving wonen !!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!