Outlet Zevenaar waarschijnlijk medio 2021 open

Outlet Zevenaar waarschijnlijk medio 2021 open

Fashion Outlet Zevenaar gaat waarschijnlijk medio 2021 open, zegt Wim Kees Woltering van ontwikkelaar Stable International. "We hopen eigenlijk nog steeds in het voorjaar te kunnen openen, in het begin van het tweede kwartaal. Maar dat is wel redelijk ambitieus." Op termijn denkt het outletcenter volgens Woltering jaarlijks drie tot vijf miljoen bezoekers te ontvangen.

Woltering zegt dat begin volgend jaar met de bouw kan worden gestart. Veluwezoom Verkerk, een dochter van aannemer VolkerWessels, is de andere ontwikkelaar van het outletcenter. "We hebben de aannemer dus in huis als aandeelhouder. Het grote voordeel is dat je zo garanties hebt." 

De outlet wordt zo'n 17.600 vierkante meter groot en krijgt tussen de 85 en 100 winkels. Van ruim twintig procent van de units is het contract al getekend. Dat is volgens Woltering al veel in dit stadium. Namen mag hij nog niet noemen. Het zijn tot nu toe wel partijen die al ervaring hebben met outlets. Het is nog wel de vraag of de A12 in 2021 al verbreed is en er een nieuwe afslag is. Maar ook als dat niet het geval is, is de outlet volgens Woltering goed bereikbaar.

Nederland heeft op dit moment drie outlets: Designer Outlet Roermond, Batavia Stad Fashion Outlet Lelystad en Designer Outlet Roosendaal. In Halfweg staat ook een outlet gepland, vooralsnog in de herfst van 2020.

Reacties 3


Lennard De Ronde 13 jun, 18:45

Loopt nu al vol met vetkeer op al de A12 bij Duiven/Zevenaar.


Nico van den Dikkenberg 14 jun, 11:03

Zal zeker een succes zijn aan de Duitse grens maar de A12 is dan nog niet verbreed. Is nu dagelijks en zelfs op het weekend al een groot probleem in beide richtingen , veel verkeer van en naar de A18 en vanuit Duitsland . Bereikbaarheid is dan wel degelijk een groot probleem .


Matthias P. 14 jun, 12:36

Hoe maak ik de locale winkels in de omgeving kapot?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!